O ΛΟΥΛΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΟΔΟ Ο ΛΟΥΛΗΣ!!!!!
------------------------------------------------------------------
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΤΗΡ – ΥΙΟΣ - ΠΝΕΥΜΑ


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΦΥΛΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΡΑΡΧΗΣ

Ο Νεράρχης γάτα στα παιχνίδια εξουσίας έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι η ομάδα δεν τραβάει. Τι κάνει λοιπόν αρχίζει και έρχεται σε επαφές με τους φύλαρχους τοπάρχες του νησιού. Τους θεωρεί κουτούς και εύκολους στις συναλλαγές ξεκίνησε με τον Μεσαγρίτη , αν και τώρα τελευταία του κάνει νερά που θα πάει θα τον στρώσει. Συνέχισε με το Βαθάρχη, άλλωστε στην βόλτα που κάνανε στις Άλωνες με το σμαρτάκι παραμονές πρόσφατων εκλογών δεν ήταν για να του εξηγήσει τα προβλήματα του Βαθέως ο Βαθάρχης (υπάρχει και φωτογραφία τρυφερού τεα τετ), ήταν για να τον πείσει να κατέβουν μαζί στις εκλογές, αφού η προσφορά του στο Βαθύ θα γραφτεί με «χρυσά γράμματα», άλλωστε κοτζάμ σχολείο του έφτιαξε ο Μούρτζης, για να μπορεί να γράψει τον γιό του διότι εργάζεται «σκληρά» και «κοπιαστικά» για το χωριό του, έτσι παραμυθιάζει ο Νεράρχης τον Βαθάρχη.

Τώρα για την Κυψέλη τα πράγμα είναι δύσκολα πρέπει να εξηγήσει στον Μούρτζη ότι δεν ήταν αυτός που τον έλεγε Μύθο, αλλά ένας μισθοφόρος κονδυλοφόρος ο Ν3Σ που έγραφε φθηνά μυθιστορήματα γιατί έπρεπε να γεμίζει την στήλη του και τον θεωρεί Μύθο γιατί τα έργα που έκανε είναι μυθικά για την Αίγινα και δεν πρόκειται να ξεπεράσει κανένας.

Πιστεύω ότι ο Δημήτρης δεν θα ακούσει τα γλυκά λόγια του Νεράρχη και θα πράξει τα δέοντα και αντρίκια όπως ξέρει.

Το δύσκολο κομμάτι είναι της Πέρδικας εκεί ο Νεράρχης πρέπει να στήσει σωληνάδικο όχι για το νερό αλλά για αντιπερισπασμό σους νταβάδες, όμως ο Φύλαρχος ο Περδικάρχης έχει Μάγο-Γιατρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου