O ΛΟΥΛΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΟΔΟ Ο ΛΟΥΛΗΣ!!!!!
------------------------------------------------------------------
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΤΗΡ – ΥΙΟΣ - ΠΝΕΥΜΑ


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Τώρα που είπα προεκλογικός αγώνας τι ανατροπές έχουν γίνει.

Εκεί που ο Μούρτζης έδειχνε έτοιμος για όλα και για ολική επαναφορά βρέθηκαν σαΐνια και του έκοψαν την φόρα για να μην πω ότι τράβηξαν χειρόφρενο.

Στον Σάκη τον αγιομαρινιώτη του φύγανε οι Αδέκαροι και πήγαν σε γιατρό και αυτός δήλωσε την στήριξη του στον Σάκη όχι τον Ρουβά αλλά τον Σακκιώτη από την πρώτη Κυριακή, 2ΣΑΚΗΣ λοιπόν.

Ο Κουκούλης προσπαθεί την επάνδρωση του συνδυασμού με ότι υλικό του κάτσει . Φυσικά ο πρώτος που έχει δεχτεί πρόταση εδώ και χρόνια μέσω Αφρικής είναι ο Λυμπερόπουλος της Αίγινας έχοντας την ελευθέρας στα χέρια του, είναι ανοικτός σε προτάσεις .

Ο τοπάρχης του Βαθέος μιλάει με τον αντιδήμαρχο επί των υδάτων αναμένει τις εξελίξεις για να καθορίσει την τελική στάση του.

Μεγαλοστέλεχος συνηθισμένο στα πολιτικά παιχνίδια την κάνει προς Κουκούλη μεριά. Λέτε μετά τις εκλογές να έχουμε κι άλλες συμφωνίες κυρίων; Κάποτε οι προοδευτικοί του Κουκούλη τους κοροϊδεύανε και τους χλευάζανε τώρα θα είναι συνυποψήφιοι; Τελικά εκεί που έφτυνες πάς και γλύφεις ή πιο σωστά πίνεις το ποτήρι μαζί με την ροχάλα όσο πικρό και άγευστο αν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου