O ΛΟΥΛΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΟΔΟ Ο ΛΟΥΛΗΣ!!!!!
------------------------------------------------------------------
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΤΗΡ – ΥΙΟΣ - ΠΝΕΥΜΑ


Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΜΑΪΟΣ 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ

Μπορεί κάποιος να είναι καλός επικοινωνιολόγος, μπορεί κάποιος να είναι καλός δημοσιογράφος , υποκειμενικό είναι αυτά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αντικαθιστάται ολόκληρη η συμπολίτευση , και αυτό είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, από μη εκλεγμένο άτομο, εάν σας εκφράζουν αυτά που είπε κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης βγείτε και πείτε τα, αλλά μην ξευτιλίζεστε τι φοβάστε να μιλήσετε και βάζετε τον μη εκλεγμένο κυβερνητικό εκπρόσωπο σας να μιλάει για εσάς ενώ είστε παρόν . Εκτός και αν δεν καταλάβατε το μάθημα σας στο προσυμβούλιο και σας έκανε ζωντανή παρουσίαση του μαθήματος παρατήρηση.

DELETE

Αυτούς που έπρεπε να κάνει delete ο Δήμαρχος δεν τους έκανε. Το σωστό είναι να πάει σε εκείνο τον κάλο τον γεωπόνο να του δώσει ένα δυνατό εντομοκτόνο για να ρίξει ώστε να ψοφήσουν οι κηφήνες της εξουσίας. Όσες διαγραφές και να κάνει τσάμπα μάγκας γίνεται. Τολμήστε κύριε Δήμαρχε διώξτε τους κολαούζους της εξουσίας και αποφασίστε εσείς και μόνο εσείς . Τι πρέπει να γίνει. Μπορείτε; Έχετε την ψυχή να Τολμήσετε; Γιατί εκτός από το πόσο εργατικός είναι ένας δήμαρχος και αυτό φαίνεται από τα έργα του (που είναι τα έργα οεο) κρίνεται από την τόλμη, από την αποφασιστικότητα εσείς τι έχετε από όλα αυτά; Γιατί η Ιστορία θα σας γράψει ότι απλώς περάσατε τα χρυσά γράμματα που ονειρεύεστε δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Κρίμα γιατί άλλα πίστεψε ο Αιγινίτικος λαός.

ΚΛΙΜΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ

Δεν μπορούν να καλύψουν το δημοτικό συμβούλιο , διότι δεν έχει τίποτα να πει ο Δήμαρχος για αυτόν τον λόγο ψάχνουν αφορμή για ηρωική έξοδο. Το παράδοξο είναι ότι τις περισσότερες φορές τα δημοτικά συμβούλια γινόντουσαν παραμονές της έκδοσης της «έγκυρης» τοπικής εφημερίδας. Φαίνεται ι πως με την απώλεια της πλειοψηφίας δεν θέλουν να καλύψουν άλλο τα δημοτικά συμβούλια όμως αυτή η κίνηση υποδηλώνει ηττοπάθεια .

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΑΤΖΗΠΕΡΗ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ

Για πρώτη φορά δεν ήταν ενημερωμένος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και εννοώ το συμφωνητικό Χατζηπέρη με αποτέλεσμα να υπάρχει εκνευρισμός από την μεριά του μίας και δεν την ήξερε , νιώθει πως πιάστηκε κορόιδο, άλλωστε γιατί να την ξέρει η συμφωνία ήταν πριν την ανάληψη της εξουσίας μετά ανέλαβε αυτός.

ΟΙ ΑΔΕΚΑΡΟΙ

Δημιουργήθηκε (;) η Αδέσμευτη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Αίγινας (ΑΔΕΚΑ) η οποία επέλεξε ως υποψήφιο δήμαρχο τον πρώην νομαρχιακό σύμβουλο κ. Παντελάρο Θεοδόσιο και έχει μέλη που μπορούν να υπερκαλύψουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Στην ανακοίνωση της Κίνησης αναφέρεται ακόμα ότι «η ενεργοποίηση των εντίμων και ικανών συμπολιτών μας να προσφέρουν στον δήμο ήταν δύσκολη» και οι αποτρεπτικότεροι λόγοι για την συμμετοχή τους στα κοινά «είναι ο φόβος ότι θα παρενοχληθούν στο χώρο εργασίας τους», «οι πληρωμένοι και κατευθυνόμενοι λασπολόγοι που δεν διστάζουν να πετούν την βρωμιά προς κάθε κατεύθυνση».
Η κίνηση υπόσχεται να χτυπήσει «την διαφθορά που είναι παρούσα και στην Αίγινα και έχει σύμμαχο την ανεργία και την απελπισία της νεολαίας».

Πως λοιπόν θα ονομάζονται οι υποψήφιοι αυτοί οι ΑΔΕΚΑΡΟΙ;

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Όταν ξυπνάς ένα πρωί και εκεί που κοιμόσουν ήσυχα βλέπεις να γίνονται ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις και διάφορα άλλα έργα τότε είναι σίγουρος δείκτης. Όταν διαγράφεις συμβούλους τώρα που τελειώνει η τετραετία και δεν τους έχεις και τόσο ανάγκη ενώ τόσο καιρό έκανες την πάπια και ανεχόσουν όλα τους τα τερτίπια. Έτσι αποκτάς πυγμή και αυτοπεποίθηση. Όταν οι φιλικές σου εφημερίδες ανακαλύπτουν ότι όλοι τις πολεμάνε αλλά αυτές έχουν ήσυχη την συνείδηση τους και κοιμούνται ξένοιαστες. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει και το γράφουν για να ηρεμήσουν κυρίως οι ίδιοι. Όταν κάποιοι αναρωτιούνται ποιός θά είναι ο επόμενος δήμαρχος που θα κληθεί να εφαρμόσει τον Καλλικράτη. Μα υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος άλλος άραγε; Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Έλεος δηλαδή...
Όταν αρχίζεις να κάνεις λογαριασμούς για το τι χρέη άφησαν οι προηγούμενοι και εσύ δεν έχεις καταφέρει να καταθέσεις έναν πλήρη και αναλυτικό οικονομικό ισολογισμό της δικής σου θητείας. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους. Τώρα εάν κάποιος ξέρει και κανένα ακόμα εδώ είμαστε για να επανέλθουμε.
Α! ...Θυμήθηκα έναν ακόμα. Όταν οι συντάκτες φιλικής σου εφημερίδας αρχίζουν να σε μαλώνουν για την λειτουργία του δημοτικού σου συμβουλίου μοιάζοντας με τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το πλοίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου