O ΛΟΥΛΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΟΔΟ Ο ΛΟΥΛΗΣ!!!!!
------------------------------------------------------------------
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΤΗΡ – ΥΙΟΣ - ΠΝΕΥΜΑ


Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ

«Να τολμήσουμε να τα βάλουμε με το μεγάλο πρόβλημα που λέγεται παραεμπόριο.
Δήμος και Αστυνομία μπορεί να έχουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, όμως οι μόνοι που έχουν την βούληση για να γίνει κάτι σε αυτό τον τομέα είμαστε εμείς.» . Να τονίσουμε στους φίλους μας της ότι αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Δήμος για το παραεμπόριο οποιαδήποτε μορφής, η Επαγγελματική οφείλει να ενημερώνει και να ενοχλεί τον Δήμο, ώστε εκείνος να παίρνει μέτρα καταστολής του παραεμπορίου και να κάνει εφαρμογή των νόμων που αφορούν το παραεμπόριο.
«Είναι δική μας ευθύνη να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας να τολμήσουμε να μιλήσουμε για επαγγελματική νομιμότητα.» είστε σίγουροι για αυτό που υπογράφεται; Γιατί πρώτα πρέπει να κοιτάξετε αν εσείς οι ίδιοι χρησιμοποιείται το κατάλληλο και εξειδικευμένο προσωπικό στις επιχειρήσεις σας , αν εσείς είσαστε πραγματικοί επαγγελματίες στον κλάδο που βρισκόσαστε π.χ. γραφίστες και τέλος όταν κάποιοι ξεκινήσατε να κάνετε το επάγγελμα σας πριν κάποια χρόνια είχατε τις απαιτούμενες άδειες γιατί οι κεραίες μου άλλα λένε.
« Σε μεγάλα γεγονότα η Επαγγελματική Ένωση να απουσιάζει.» φυσικά γιατί η Επαγγελματική Ένωση βρίσκεται πάντα προ τετελεσμένων γεγονότων και πάντοτε την θέλουμε για το ρόλο του κομπάρσου και της συγκάλυψης.
Την λογοδιάρροια-μανιφέστο του αριστερού καθοδηγητή κονδυλοφόρου λαοπλάνου την αφήνω ασχολίαστη, το μόνο που θα πω είναι το εξής η νίκη έχει πολλούς πατέρες (ήρωες), η ήττα κανέναν για αυτό κανείς και δεν την αποδέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου