O ΛΟΥΛΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΟΔΟ Ο ΛΟΥΛΗΣ!!!!!
------------------------------------------------------------------
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΤΗΡ – ΥΙΟΣ - ΠΝΕΥΜΑ


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Αυτό το καλοκαίρι οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ήταν παρά πολλές, είχαμε μια "επίθεση" πολιτιστικού πολιτισμού.
Ο λόγος της επίθεση αυτής είναι να προβληθεί έντεχνα το σημείο που έχει πλεονέκτημα η δημοτική αρχή και αυτό το πεδίο δεν είναι άλλο παρά της κουλτούρας, δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι έχει καλλιεργηθεί ένα κλίμα όπου αναφέρονται υποτιμητικά και ειρωνικά στο τραγούδι "Στην Υγεία της Αχάριστης" πολύ περισσότερο δε στον στιχουργό της τον Γιώργο τον Σκλάβαινα , ο Γιώργος αυθεντικός λαϊκός άνθρωπος ποτέ δεν έκρυψε τον χαρακτήρα του ούτε τα προτερήματα του, ούτε και τα μειονεκτήματα του, μίλαγε στην καρδιά και στην ψυχή του απλού πολίτη στην γλώσσα που καταλαβαίνει
Τώρα μας πλάκωσαν οι κουλτουριάρηδες οι δήθεν πνευματικοί άνθρωποι, οι οποίοι προσποιούνται τους πολιτιστικά προοδευτικούς, οι οποίοι καλλιεργούν έντεχνα τον πυρήνα του σύγχρονου πολιτιστικού ρατσισμού.
Σε μιά κοινωνία πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε αρμονικά όλοι μας με τις δικές μας πολιτιστικές διαφορές , δυστυχώς κάποιος που ακούει βαριά λαϊκά δεν αντέχει να ακούσει κλασική μουσική δεν έχει την μουσική παιδεία , φυσικά ούτε το άτομο που ακούει κλασσική μουσική μπορεί να ακούσει την βαριά λαϊκή μουσική, του είναι όχι απλά αδύνατο αλλά αδιανόητο. Ο Καζαντζίδης απλά ήταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

1 σχόλιο:

  1. Μηπως αυτος ο λαικος - αυθεντικος τυπος ειναι που παραβιασε ολα τα ρολογια της ΔΕΗ σε (ξενοδοχειο - μαγαζια - σπιτια του). Δεν το εκανε με δολο αλλα, λαικα και για την υγεια της αχαριστης.
    Και ως αναφορα τον Καζαντζιδη και τις κοινωνικες διαφορες, ασεμην μπλεκεις τα σωβρακα με τις γραβατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή